Persoonlijk rooster

7 September 2017

Studenten en medewerkers van het Leids Universitair Medisch Centrum gebruikmaken van een nieuw roostersysteem, inclusief nieuwe website en app, die de faculteit op 15 augustus lanceerde. Gebruikers van het systeem krijgen een persoonlijk rooster, door aan te klikken welke groepen relevant voor hen zijn. ‘Dat rooster kan je dan importeren in de persoonlijke agenda, zoals je Google Calender’, zegt projectleider Victor Blankespoor. ‘En als je lid bent van zo’n groep, krijg je ook direct bericht als er bijvoorbeeld wijzigingen zijn.’

Deel dit bericht:

Nieuws

KNAW: beloon repliceren

Replicatie-onderzoek moet veel normaler worden, vindt de Koninklijke Nederlandse Akademie …

7 September 2017

Nominaal is niet normaal

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) sleept de Erasmus Universiteit voor de …

7 September 2017