Vindicat-lid vervolgd

18 Mei 2017

De 24-jarige Groningse student die afgelopen najaar op het hoofd van een aspirant-lid zou hebben staan, wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie (OM). Hij wordt verdacht van zware mishandeling, die zou hebben plaatsgevonden tijdens de ontgroening van Vindicat. Het slachtoffer heeft daarbij ernstig letsel opgelopen. De verdachte is nog steeds welkom op de vereniging. ‘Als hij een straf krijgt, kijken we opnieuw naar de kwestie,’ zei voorzitter Stijn Derksen tegen RTV Noord.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kritiek op zware matching

Steeds meer opleidingen willen scholieren intensiever testen om zo vast te stellen of zij …

18 Mei 2017

Hulp voor City Snack

Twee Leidse studenten hebben een inzamelingsactie opgezet voor de door brand verwoeste …

18 Mei 2017