Inbraken

7 December 2011

In november is er van zeven inbraken in studentenkamers aangifte gedaan, meldt de Leidse politie. Een inwoner van een pand aan de Herengracht betrapte een inbreker op heterdaad, maar belde niet naar 112. Uit een studentenhuis in de Breestraat verdwenen een laptop, een camera en een telefoon. Uit een ander pand in die straat verdween een fiets die in gang stond. Uit een pand aan de Wassenaarseweg nam een inbreker twee computers mee. Een 23-jarige student die woont aan De Vliet ontdekte dat een inbreker zijn ruit met een stoeptegel had vernield, en vervolgens zijn computer had meegenomen.

Deel dit bericht:

Nieuws

Werkgroepen Rechten bomvol

De werkcolleges bij Rechten zitten propvol. Dat komt vooral doordat het heel moeilijk is …

7 December 2011

Gezocht: stamceldonoren

Taalwetenschappers werven deze week stamceldonoren in de kantine van het Lipsius.

7 December 2011