Rolstoelrugbyteam

14 Maart 2019

Rugbyvereniging DIOK wil dit voorjaar een rolstoelrugbyteam oprichten. 1 april organiseert DIOK de eerste officiële rolstoelrugbytraining. Voor de oprichting van het team, bijvoorbeeld voor de aanschaf van sportrolstoelen, heeft de vereniging nog wel wat geld nodig; daarom krijgen ze dit jaar een deel van de opbrengst van de Singelloop. Rugby in een rolstoel klinkt misschien wat tegenstrijdig, maar het is een heuse sport die ook wel murderball wordt genoemd. Er zijn al teams bij zes andere rugbyclubs.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

14 Maart 2019

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

14 Maart 2019