Numerus fixus bij psychologie omlaag

21 Februari 2019

De numerus fixus van psychologie wordt verlaagd. Dat vertelde het faculteitsbestuur van Sociale Wetenschappen vorige week tijdens de faculteitsraadvergadering. Sinds dit collegejaar is er al een limiet van 675 eerstejaars, maar het bestuur wil het verder naar beneden stellen, tot 600 studenten. Dit besluit is tot stand gekomen in overleg met psychologieopleidingen elders in het land, aldus bestuurslid Kristiaan van der Heijden: ‘Er is afgesproken om op dat niveau te zitten.’ Het voorstel ligt nu bij het college van bestuur. Over een paar maanden wordt het officieel vastgelegd.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

21 Februari 2019

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

21 Februari 2019