Beehive geopend

6 December 2018

Aan de Turfmarkt in Den Haag, tegenover Wijnhaven, is vorige week Beehive geopend, een soort Haagse versie van Plexus. Studenten kunnen er terecht voor een afspraak met de ombudsfunctionaris en studentdecanen en –psychologen. Daarnaast zijn er tachtig studieplekken (Bee Quiet) en een sportruimte (BUZZ). Bij de opening spraken decaan Erwin Muller, vice-rector Hester Bijl en bioloog Koos Biesmeijer, die onderzoek doet naar bijen en Beehive vergeleek met het leven in een echte bijenkorf.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

6 December 2018

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

6 December 2018