LUMC op één

8 November 2018

Uit een onderzoek van accountant BDO naar de financiële gezondheid van UMC’s komt het LUMC als beste naar voren, met als rapportcijfer een 10. Nog vier andere UMC’s kregen een 10. Het laagste cijfer is een 7, voor het Radboudumc – nog steeds een ‘ruim voldoende’, volgens BDO. Zeker in vergelijking met algemene ziekenhuizen doen de UMC’s het goed. BDO noemt de acht ziekenhuizen in het rapport ‘de beste jongetjes (m/v) van de klas’. De conclusies zijn gebaseerd op de gepubliceerde jaarcijfers over 2017. Het was dit jaar voor het eerst dat BDO naast algemene ziekenhuizen ook UMC’s onderzocht.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

8 November 2018

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

8 November 2018