Kwaliteitsafspraken

8 November 2018

De faculteitsraad heeft haar ongenoegen uitgesproken over de kwaliteitsafspraken die werden gepresenteerd door het faculteitsbestuur, tijdens de Haagse faculteitsraadsvergadering vorige week. Zowel de inhoud van de plannen als het instemmingsproces deugden niet, vond de raad. Binnen twee dagen waren de plannen aangepast en werden ze opnieuw besproken, met als belangrijkste verschil dat er meer geld gaat naar betere begeleiding van studenten in plaats van naar het intensiever en kleinschaliger maken van onderwijs. Dit keer stemde de faculteitsraad wel in. ‘Het gebaar is duidelijk en fijn’, vond Annabel Goth van de personeelsgeleding. ‘Dit lijkt me een goede basis om weer verder te kunnen.’

Rectificatie 15/11: Er gaat zowel meer geld naar betere begeleiding van studenten als naar het kleinschaliger en intensiever maken van onderwijs, en het thema onderwijsdifferentiatie krijgt daartoe minder geld.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

8 November 2018

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

8 November 2018