Figuranten gezocht

13 September 2018

Filmproducent Millstreet Films zoekt mannelijke en vrouwelijke figuranten voor de film Singel 39. De opnames voor de film zijn op 24 september in Leiden. De filmmakers zoeken kroegbezoekers, studenten, feuten en Leidse corpsballen. Figuranten krijgen 40 euro cash betaald. In de film spelen onder meer Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@multacasting.nl met je gegevens, ervaring, een foto, je 06-nummer en welke rol je wil spelen. Millstreet Films produceerde eerder Soof, Loft en Gooische Vrouwen.

Deel dit bericht:

Nieuws

Werkgroepen Rechten bomvol

De werkcolleges bij Rechten zitten propvol. Dat komt vooral doordat het heel moeilijk is …

13 September 2018

Gezocht: stamceldonoren

Taalwetenschappers werven deze week stamceldonoren in de kantine van het Lipsius.

13 September 2018