Flexstuderen

6 September 2018

Studentenpartij ONS wil dat de Universiteit Leiden alsnog mee gaat doen aan de pilot flexstuderen van het ministerie van Onderwijs. Flexstuderen maakt het mogelijk voor een student om te betalen per studiepunt. Vooralsnog doen twee hogescholen en twee universiteiten mee aan het experiment. Maar er komt een tweede instroommoment, als er genoeg belangstelling is tenminste. Flexstuderen is handig voor onder anderen mantelzorgers, studenten met een eigen bedrijf, topsporters en studenten die graag extra-curriculaire activiteiten verrichten als een bestuursjaar bij een studie- of studentenvereniging, schrijft ONS in een notitie. In oktober spreekt de universiteitsraad met het college van bestuur over de kwestie.

Deel dit bericht:

Nieuws

Werkgroepen Rechten bomvol

De werkcolleges bij Rechten zitten propvol. Dat komt vooral doordat het heel moeilijk is …

6 September 2018

Gezocht: stamceldonoren

Taalwetenschappers werven deze week stamceldonoren in de kantine van het Lipsius.

6 September 2018