Vluchtelingstudenten

29 Maart 2018

De Goede Doelencommissie van Minerva en studenten van het Voorbereidend Jaar Leiden - een schakeltraject van de Hogeschool Leiden dat vluchtelingen studeerklaar moet maken- hebben samen 11.500 euro opgehaald voor vluchtelingstudenten. Het bedrag gaat naar de Stichting voor Vluchteling-Studenten, die vluchtelingen begeleidt bij hun studie en het vinden van een baan. De studenten hebben verschillende inzamelingsacties georganiseerd, zoals een foodtruck-festival en een sponsorfietstocht. Ook hebben ze de bierprijs tijdens borrelavonden op Minerva met 20 cent verhoogd. De studenten vinden dat vluchtelingstudenten dezelfde rechten en vrijheden zouden moeten hebben als Nederlandse studenten.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

29 Maart 2018

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

29 Maart 2018