Uitslagen verkiezingen

29 Maart 2018

Bij de gemeenteraadsverkiezingen vorige week is D66 de grootste partij geworden in Leiden, en Groep de Mos/Hart voor Den Haag de grootste in Den Haag. In beide steden stemde een meerderheid van de kiezers tegen de nieuwe inlichtingendienstwet. In Leiden is de zetelverdeling nu: D66 (9), GroenLinks (8), VVD (6), PvdA (4), SP (3), CDA (3), PvdD (3), Partij Sleutelstad (2), CU (1).In Den Haag: Groep de Mos (8), VVD (7), D66 (6), GroenLinks (5), CDA (3), PvdA (3), Stadspartij (3), PvdD (2), PVV (2), Islam Democraten (1), SP (1), NIDA (1), 50Plus (1), Partij van de Eenheid (1). In beide steden zijn nu verkenners aangesteld die onderzoeken welke coalities er mogelijk zijn.

Deel dit bericht:

Nieuws

Werkgroepen Rechten bomvol

De werkcolleges bij Rechten zitten propvol. Dat komt vooral doordat het heel moeilijk is …

29 Maart 2018

Gezocht: stamceldonoren

Taalwetenschappers werven deze week stamceldonoren in de kantine van het Lipsius.

29 Maart 2018