Afvalplannen FSW

29 Maart 2018

‘Laten we elkaar positief motiveren om de trap te nemen’, aldus bestuurslid Rolf Oosterloo van Sociale Wetenschappen tijdens de faculteitsraadvergadering vorige week. Hij wil een plan maken over hoe het plasticverbruik van de faculteit omlaag kan worden gebracht, en hoe er minder gebruik kan worden gemaakt van liften. ‘KRAS (afvalverwerker, red.) kan het plastic niet meer kwijt, dus ik ben druk bezig om samen met het UFB te kijken hoe het gebruik omlaag kan. Ik wil ook met gedragswetenschappers kijken hoe we dit kunnen bereiken, maar wel op een leuke manier, door elkaar erop aan te spreken, of iets lekkers te geven.’ Oosterloo wil ook samen met studenten kijken naar oplossingen.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

29 Maart 2018

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

29 Maart 2018