Ineke Sluiter wordt vicepresident KNAW

15 Maart 2018

Hoogleraar Griekse taal- en letterkunde Ineke Sluiter wordt per 1 juni de nieuwe vicepresident van de KNAW. Huidig vicepresident Wim van Saarloos zal de komende twee jaar de functie van president vervullen. Vanaf 2020 zal Sluiter hem ook als president opvolgen. De KNAW, de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen, bewaakt de kwaliteit en belangen van de wetenschap en adviseert de regering. Sluiter zal het (vice-)presidentschap combineren met haar andere werkzaamheden.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

15 Maart 2018

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

15 Maart 2018