Contracten postdocs

15 Maart 2018

Uit diepte-interviews van het Centre for Science and Technology Studies van de Universiteit Leiden blijkt dat de tijdelijke contracten van postdocs voor stress en onzekerheid zorgen en dat ze zich onzichtbaar voelen in de organisatie. De SP vroeg daarom aan minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Van Engelshoven wat ze zou gaan doen om hun positie te verstevigen. Zij vond echter dat universiteiten zelf moeten zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden. Wel vindt ze het van belang dat universiteiten postdocs en andere werknemers met een tijdelijk contract begeleiden bij het zoeken naar een carrière buiten de wetenschap.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

15 Maart 2018

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

15 Maart 2018