Hackathonprijs

21 Februari 2018

Team UBLeiden heeft de publieksprijs gewonnen van de Hackathon Linked Open Data (HackaLOD). Gedurende 24 uur lieten de deelnemende teams zich opsluiten in de Posthoornkerk in Amsterdam waar ze datasets moesten combineren. Saskia van Bergen, Ben Companjen en Lucas van Schaik van team UBLeiden ontwierpen de game PrentenMapper, waarin je de locatie van een monument of stadsgezicht van een prent moet zien te vinden en er een foto van maken. De HackaLOD werd georganiseerd door de Koninklijke Bibliotheek en het Rijksmuseum Amsterdam.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

21 Februari 2018

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

21 Februari 2018