Punten voor moocs

7 December 2017

Vanaf januari wordt het mogelijk om bij een aantal universiteiten een keuzevak digitaal te volgen en daar studiepunten voor te krijgen. De universiteit Leiden is met acht andere universiteiten een samenwerkingsverband aangegaan om dit mogelijk te maken. De universiteiten noemen het een virtual exchange program. De betrokken universiteiten zijn Leiden, TU Delft, Wageningen, Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne (Zwitserland), Rice University (VS), University of Queensland (Australië), Australian National University (Australië), University of Adelaide (Australië) en de Hong Kong University of Science and Technology.

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

7 December 2017

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

7 December 2017