Hoger beroep

7 December 2017

Ex-Vindicat-lid Wouter B., die vorige week veroordeeld werd voor het op het hoofd staan van aspirant-lid Rogier tijdens de ontgroeningsperiode, gaat in hoger beroep. De zitting zal in de loop van komend jaar plaatsvinden in Leeuwarden. B. kreeg een werkstraf en een celstraf van 31 dagen, waarvan 30 dagen voorwaardelijk. Hij werd vervolgens ook geroyeerd door de vereniging. De rechter oordeelde dat hij zich teveel liet leiden door een persoonlijk conflict tussen hem en het slachtoffer.

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

7 December 2017

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

7 December 2017