Griezelen op de Sterrewacht

2 November 2017

Meteoriet-inslagen, het einde van de zon, zwarte gaten en heksennevels: het maandelijkse Avondje Sterrewacht, georganiseerd door de Werkgroep Leidse Sterrewacht, was dinsdag tijdens Halloween extra griezelig voor de jeugdige bezoekers.

Het volgende Avondje Sterrewacht, voor volwassenen, draait op donderdag 30 november trouwens ook om sterrenkunde als ‘enge wetenschap’, maar dan in de beperkte zin van het woord. Sterrenkundigen hebben namelijk een relatief klein arsenaal aan methodes en technieken tot hun beschikking. Foto Taco van der Eb

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

2 November 2017

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

2 November 2017