Gouden Speld

2 November 2017

Hoogleraar Jos van den Broek ontving afgelopen vrijdag bij zijn afscheidssymposium een Gouden Speld van Verdiensten van de gemeente Leiden, uit handen van burgemeester Henri Lenferink. Van den Broek promoveerde in 1981 aan de Universiteit Leiden, waar hij in 2006 benoemd werd tot hoogleraar Wetenschapscommunicatie. Daarnaast vervulde hij verschillende bestuursfuncties in de stad. Zo is hij momenteel voorzitter van de Leidse straatnamencommissie en actief voor het orgeltrappersgilde van de Pieterskerk.

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

2 November 2017

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

2 November 2017