Nieuw gaybrapad

11 Oktober 2017

Leiden heeft weer een nieuw regenboogzebrapad: over de 2e Binnenvestgracht, tussen Stadscafé Van der Werff en Studio de Veste. Eerder lag er al eentje op de Nieuwe Beestenmarkt. In 2016 werd die beschadigd door een groep Quintusleden, bij hun dispuutsontgroening. Die regenboogzebra verdween bij de herinrichting van de straat. Gisteren, op Coming Out Dag, werd het definitieve regenboogzebrapad officieel geopend. COC Leiden organiseert nog verschillende andere activiteiten. Vanavond een lezing van Sophie Labelle, samen met ASV Prometheus. Vrijdag is er een make-up-workshop met tips voor transgenders en zaterdag een Coming Out Dag-feest met pubquiz. Meer informatie op cocleiden.nl.

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

11 Oktober 2017

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

11 Oktober 2017