Lintje voor Jacob Kievit

14 September 2017

LUMC-hoogleraar en oud-chirurg Prof. Dr. Jacob Kievit, kreeg maandag na zijn afscheidsrede een lintje. Hij werd benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Kievit werkte sinds 1984 bij het Leidse ziekenhuis, waar hij als chirurg patiënten behandelde die complexe hoofd- en halsaandoeningen hadden. Later werkte hij op de afdeling Besliskunde, waar zijn leerstoel in 2012 werd omgezet in een leerstoel Kwaliteit van Zorg. Buiten zijn werkzaamheden in Leiden, was hij lid van de Gezondheidsraad tot 2016. Kievit bereikte twee jaar geleden zijn pensioenleeftijd, maar bleef op eigen verzoek in deeltijd aan als hoogleraar.

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

14 September 2017

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

14 September 2017