Minder Leidse studentenkamers

15 Juni 2017

660 nieuwe studentenwoningen worden vanaf eind dit jaar bij de Leidse Schans gebouwd. Dat is aanzienlijk minder dan de 1400 die in 2015 nog op de planning stonden voor fase 2 van de bouw achter station Lammenschans. In plaats daarvan komen er extra starterswoningen bij: nog zo’n 420. Volgens de gemeente wordt er ingespeeld op de veranderde situatie op de woningmarkt. Het college van burgemeester en wethouders is afgelopen week akkoord gegaan met het verzoek van de ontwikkelaar. Na fase 1 werden al 583 kamers en 117 appartementen opgeleverd, die sinds 2015 bewoond worden.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

15 Juni 2017

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

15 Juni 2017