Gevraagd: landingsplan

18 Mei 2017

De universiteitsraad wilde meer informatie over de inrichting en het gebruik van het Wijnhavencomplex in Den Haag, en kreeg drie bouwtekeningen zonder uitleg van het college van bestuur. Dat is niet voldoende, vindt de raad. De studies in Den Haag groeien hard. De universiteitsraad vraagt zich af of de Wijnhaven wel groot genoeg is om de toestroom van al die studenten en medewerkers op te vangen. De raad wilde dan ook het zogeheten ‘landingsplan Wijnhaven’ ontvangen. ‘Ik heb er twee keer om gevraagd en nu krijgen we drie bouwtekeningen zonder enige toelichting’, zei Alderik Oosthoek van studentenpartij ONS Leiden tijdens de raadsvergadering vorige week.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kritiek op zware matching

Steeds meer opleidingen willen scholieren intensiever testen om zo vast te stellen of zij …

18 Mei 2017

Hulp voor City Snack

Twee Leidse studenten hebben een inzamelingsactie opgezet voor de door brand verwoeste …

18 Mei 2017