Gaybrapad-symposium

18 Mei 2017

Het COC heeft de sprekers bekendgemaakt van het symposium, dat de belangenvereniging met ALSV Quintus organiseert. Dit zijn onder andere Tolga Güneri, bestuurslid van de Plaatselijke Kamer van Verenigingen, die in gesprek gaat met oud-Quintusvoorzitter Mikkel Juffermans over zijn coming-out. Het evenement is ontsprongen uit het veelbesproken ontgroeningsincident, waarbij een eerstejaarsdispuut van Quintus een regenboogkleurig ‘gaybrapad’ overschilderden en een Hitlergroet deden. Het heeft als naam ‘Verschillen verbinden’, en is gratis toegankelijk. Inloop is vanaf 19.30. Locatie is Quintus, Boommarkt 5a.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kritiek op zware matching

Steeds meer opleidingen willen scholieren intensiever testen om zo vast te stellen of zij …

18 Mei 2017

Hulp voor City Snack

Twee Leidse studenten hebben een inzamelingsactie opgezet voor de door brand verwoeste …

18 Mei 2017