Donderdag is een vrijdag

13 April 2017

Op Goede Vrijdag mag iedereen met een studenten-OV gratis reizen van DUO en de NS. Heb je een weekend-abonnement, dan mag je de donderdag ervoor – vandaag dus – gratis reizen vanaf 12:00 uur. Eerste en Tweede Paasdag tellen als gewone feestdag: dan mogen de weekenders dus gratis reizen, en de week-abonnementhouders met korting. Koningsdag, werkt hetzelfde als de Paasdagen, en de woensdag ervoor hebben de weekenders weer vrij reizen vanaf twaalf uur. Zij krijgen dus eigenlijk extra vrijdagen. Ook de dag voor Bevrijdingsdag (donderdag 4 mei) en Hemelvaart (woensdag 23 mei) tellen als een vrijdag.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kritiek op zware matching

Steeds meer opleidingen willen scholieren intensiever testen om zo vast te stellen of zij …

13 April 2017

Hulp voor City Snack

Twee Leidse studenten hebben een inzamelingsactie opgezet voor de door brand verwoeste …

13 April 2017