Donderdag is een vrijdag

13 April 2017

Op Goede Vrijdag mag iedereen met een studenten-OV gratis reizen van DUO en de NS. Heb je een weekend-abonnement, dan mag je de donderdag ervoor – vandaag dus – gratis reizen vanaf 12:00 uur. Eerste en Tweede Paasdag tellen als gewone feestdag: dan mogen de weekenders dus gratis reizen, en de week-abonnementhouders met korting. Koningsdag, werkt hetzelfde als de Paasdagen, en de woensdag ervoor hebben de weekenders weer vrij reizen vanaf twaalf uur. Zij krijgen dus eigenlijk extra vrijdagen. Ook de dag voor Bevrijdingsdag (donderdag 4 mei) en Hemelvaart (woensdag 23 mei) tellen als een vrijdag.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Het is hier een zooitje'

Bewoners van de wijk Transvaal zijn de overlast door verkamering zat. Ze vinden dat de …

13 April 2017