Lezingen over De Stijl

16 Maart 2017

Omdat het honderd jaar geleden is dat het tijdschrift De Stijl in Leiden werd opgericht, komt Studium Generale met een lezingenreeks over de bijbehorende radicale kunststroming, die grote invloed had op zowel de nationale als internationale kunstwereld.
De lezingen gaan onder andere over de invloed van De Stijl op de kunst en architectuur, en over individuele kunstenaars Piet Mondriaan en Theo van Doesburg. De reeks loopt tot en met 17 mei 2017 en is gratis toegankelijk. Het programma staat op de website van de universiteit.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

16 Maart 2017

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

16 Maart 2017