Geen Armin, wel Kraantje Pappie

16 Maart 2017

Het jaarlijkse optreden van de Leidse top-dj Armin van Buuren op Koningsdag gaat dit jaar niet door. Van Buuren zegt een te volle agenda te hebben. Wie hem toch wil zien kan op 12 en 13 mei naar de Amsterdam Arena waar hij een soloshow gaat geven. Die op de dertiende was overigens al binnen tien minuten uitverkocht.
In plaats van Van Buuren komt er nu een festival op de Lammermarkt met de naam Jus d’Orange. Daar zullen de Latin-dj’s Fiësta Macumba staan, Nederhopper Kraantje Pappie en een ‘nog aan te kondigen’ artiest.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

16 Maart 2017

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

16 Maart 2017