Boekverfilming

16 Februari 2017

Filmproducent Paul Ruven, winnaar van drie Gouden Kalveren, wil de mogelijkheden onderzoeken voor een verfilming van de Leidse literaire thriller De bekentenissen van Petrus (2015). Er zou gefilmd moeten worden tijdens de festiviteiten op 2 en 3 oktober, maar waarschijnlijk ook op de universiteit. De thriller, geschreven door Jeroen Windmeijer, gaat namelijk over archeologen van de Universiteit Leiden die een mysterie proberen te ontrafelen. Het boek is een groot lokaal succes: er zijn meer al dan vijfduizend exemplaren van verkocht. Voor Boekhandel De Kler is het zelfs het bestverkochte boek van de afgelopen tien jaar.

Lees ook: het interview met Jeroen Windmeijer over zijn boek.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Het is hier een zooitje'

Bewoners van de wijk Transvaal zijn de overlast door verkamering zat. Ze vinden dat de …

16 Februari 2017