Megabios naast station

26 Januari 2017

Dit is de artist’s impression van een megabioscoop, met vlaggen van het Leiden International Film Festival, die naast station Leiden Centraal zal verrijzen. Plannen voor een grote bios waren er al langer, maar gisteren werd bekend dat ontwikkelaar Sustay daadwerkelijk met het project aan de slag gaat. Het gebouw gaat De Geus heten en komt op de huidige plek van de Jumbo tegenover het station. Behalve acht filmzalen zal er ruimte zijn voor congressen, woningen en horeca. Eronder komt parkeerruimte. De bouw start naar verwachting begin 2019.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

26 Januari 2017

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

26 Januari 2017