MASCQ-week

20 Mei 2015

De vijf grote verenigingen organiseren van 1 tot en met 5 juni de eerste MASCQ-week. ‘Er waren al gezamenlijke activiteiten, zoals de bandjeswedstrijd Stubandikoos en het debat tussen verenigingsteams’, vertelt Rosanne Mulder (international studies), die namens Augustinus in de MASCQ-week-commissie zit. ‘De PKvV stelde voor om zulke activiteiten te bundelen in een hele week, voor meer verbondenheid. Met je eigen vereniging zit je soms toch in een bubbel.’ De commissie heeft zelf vervolgens een serieuze component aan het programma toegevoegd: een symposium over ontwikkelingshulp. ‘En we doen een rondje verenigingen, overal even een biertje drinken. Sommige dingen zijn logistiek een beetje stoeien, omdat we in totaal 6500 leden hebben. Maar Stubandikoos, het debat en het symposium zijn ook toegankelijk voor niet-leden.’

Deel dit bericht:

Nieuws

Strijd tegen schurft

De GGD Hollands Midden (in Leiden) krijgt sinds twee jaar opvallend veel studenten met …

20 Mei 2015